Prefata pt anul 4

Re: Prefata pt anul 4

Postby andreutza on Sun Jan 03, 2010 5:12 pm

buna

imi puteti da si mie niste informatii despre examenul de ortopedie la sf pantelimon? cum este practicul ? se pun intrebari de detaliu? se pica? si cum sunt grilele?
merci anticipat!
andreutza
What is a 'forum'? :o

Postby aniela on Wed Jan 27, 2010 4:27 pm

cand v-ati referit la macarie(cardio-fundeni) ca "mai da si 8"..asta inseamna ca da si 10 si 9?si ca mai scapa cate un 8?io cu el dau exam si as vrea sa stiu la c sa ma astept,;iar faza cu ekg-ul te mai ajuta? *paf*
aniela
I'm like 2 pro's in one!

Postby rox on Sat Jan 30, 2010 10:05 am

Ekg-ul e obligatoriu, daca nu-l stii p-ala NU se sta la discutii cu oricine ai da, poti sa stii dumnezeieste orice altceva.
Macarie e varianta intermediara de la Fundeni; intre dna prof Ginghina care e o bomboana ( inclusiv la examen) si conf Coman care la noi anul trecut a facut ravagii ( vezi note de 6, picati, scor maxim 9, desi cu el au dat cele mai bune grupe din serie...). La prof Macarie lucrurile sunt clare si simple: stii ce vezi pe ekg-ul ala si subiectul pe care l-ai tras iei nota buna, nu stii ekg pleci acasa, nu stii subiectul bine dar stii ekg dumnezeieste mai discutati... " Mai discutati" inseamna ca se ajunge pana in semiologia de anul 3. Daca te descurci nu da note mici, dar de taxat taxeaza pentru orice ( adica nu te astepta sa iti dea 10 daca te-a corectat la ceva sau ti-a cerut el sa ii mai zici ceva, e generos cu notele de 9). La seria cealalta care a facut dupa noi acolo, am inteles ca a fost mai trist la examen... cine stie, l-om fi prins noi in toane bune sau erau ceilalti mai slabi, nush, mie mi s-a parut om bun.

La marire in toamna, dintre cei de la mine din serie care venisera, cred ca 80% dadusera examenul cu conf Coman si sperau la prof Ginghina... partea fun a fost ca dna prof avea treaba si comisia de marire era formata din aceiasi dr Ciudin si dr Coman, care fusesera si in iarna :D
Se vinde ceva pentru minte, ceva pentru suflet si o casuta verde. Detalii pe PM!
rox
I'm a pro :P

Postby aniela on Thu Feb 04, 2010 8:03 pm

a fo mai bn decat ma asteptam cu macarie :) ..chiar nu a fost precum se zice in folclor :D multam d info...acuma despre radio fundeni c stiti?anu asta nici macar nu stiu kum dam exam ca e indecisa profa...aud o gramada d variante...dar in gen cuma fost?cam fac indigestie d la materia asta *paf* *paf* *paf*
aniela
I'm like 2 pro's in one!

Postby aniela on Fri Feb 19, 2010 7:25 pm

cum e digestivul la colentina?am auzit ceva gen respirator la suub?????
aniela
I'm like 2 pro's in one!

Postby andreutza on Wed Mar 17, 2010 8:27 pm

buna...imi puteti da niste informatii despre exam la chirurgie la iob?
cum st grilele? st strict din materia de la curs? sunt doar din cursuri sau si din lucrarile practice?
mc anticipat!
andreutza
What is a 'forum'? :o

Postby deena01 on Sun Apr 25, 2010 5:12 pm

Exemple de subiecte la respirator SUUB III (Cinteza), pls! :pray: Multumesc anticipat! *o da*
"Oamenii n-au timp sa fie viteji. Unii spun ca viata e o lupta dar foarte rar aud pe cineva care sa fie sigur ca a castigat sau a pierdut"
deena01
I'm a pro :P

Postby aniela on Wed Jun 23, 2010 10:19 am

vreun exemplu de subiect la exam d chirurgie fundeni?pls...asa ca idee :pray:
aniela
I'm like 2 pro's in one!

Postby sweetzzinna on Thu Jul 01, 2010 4:44 pm

Stiti cumva cat a fost media de trecere din anul 3 in 4?
Dum SP!r0, Sp3R0!
sweetzzinna
*Berry Elfwitch*

Postby aniela on Fri Jul 02, 2010 9:44 am

7.95 dar au fost cam 435 d locuri
aniela
I'm like 2 pro's in one!

PreviousNext

Return to Anul IV