Ekg-ul e obligatoriu, daca nu-l stii p-ala NU se sta la discutii cu oricine ai da, poti sa stii dumnezeieste orice altceva.
Macarie e varianta intermediara de la Fundeni; intre dna prof Ginghina care e o bomboana ( inclusiv la examen) si conf Coman care la noi anul trecut a facut ravagii ( vezi note de 6, picati, scor maxim 9, desi cu el au dat cele mai bune grupe din serie...). La prof Macarie lucrurile sunt clare si simple: stii ce vezi pe ekg-ul ala si subiectul pe care l-ai tras iei nota buna, nu stii ekg pleci acasa, nu stii subiectul bine dar stii ekg dumnezeieste mai discutati... " Mai discutati" inseamna ca se ajunge pana in semiologia de anul 3. Daca te descurci nu da note mici, dar de taxat taxeaza pentru orice ( adica nu te astepta sa iti dea 10 daca te-a corectat la ceva sau ti-a cerut el sa ii mai zici ceva, e generos cu notele de 9). La seria cealalta care a facut dupa noi acolo, am inteles ca a fost mai trist la examen... cine stie, l-om fi prins noi in toane bune sau erau ceilalti mai slabi, nush, mie mi s-a parut om bun.
La marire in toamna, dintre cei de la mine din serie care venisera, cred ca 80% dadusera examenul cu conf Coman si sperau la prof Ginghina... partea fun a fost ca dna prof avea treaba si comisia de marire era formata din aceiasi dr Ciudin si dr Coman, care fusesera si in iarna